Emmie Bijland
Warande 7
8316 CL Marknesse
0527.203589 06.34329010

Aanmelding moet geschieden middels het aanmeldingsformulier van de vereniging.
Zie onderstaande link naar het formulier.

Personen van 12 jaar en ouder die van een andere vereniging komen, moeten worden overgeschreven. Dit gebeurd vanaf 2016 digitaal door de ledenadministratie van de
vereniging. Hiervoor heeft de ledenadministratie het KNVB nummer nodig van de betreffende speler. Je moet je bij de oude vereniging uit laten schrijven, anders kan de overschijving niet uitgevoerd worden.

Meedoenregeling

Zouden u of uw kinderen graag lid worden van een club of sportvereniging? Maar is dat lastig omdat u weinig geld verdient, een chronische ziekte of handicap heeft of u ouder bent dan 65 jaar? Dan komt u misschien in aanmerking voor een bijdrage uit de Meedoenregeling. Ieder lid in uw gezin dat ouder is dan 4 jaar kan deze bijdrage ontvangen.
Klik hier voor de website van de gemeente Noordoostpolder.

Afmelden

Afmeldingen moeten altijd schriftelijk bij de ledenadministratie worden ingediend.
Zie onderstaande link naar het formulier.
Opzeggen kan alleen voor 1 juni .

Wijzigingen

Adreswijzigingen schriftelijk doorgeven aan ledenadministratie. Zie onderstaande link naar het formulier.
Wijzigingen van rekeningnummers schriftelijk of per mail doorgeven aan de ledenadministratie. Overschrijvingen naar een andere club geschiedt door de ledenadministratie.

Formulieren

Aanmelden donateur

Machtiging Automatische incasso

Adreswijziging