Verslag 4x4 toernooi SVM

28 februari 2018 08:00 4 tegen 4 toernooi bij SVM.

Afgelopen woensdag 21 februari is er door cursisten van de opleiding Uefa-C van de KNVB een 4 tegen 4 toernooi met een individuele winnaar georganiseerd bij SVM. Bij een lekker winter zonnetje hebben 24 jongens en meiden van onder de 11 gestreden om uit te maken wie er de meeste punten kon halen in de wedstrijden. Iedere deelnemer speelde 6 wedstrijdjes verdeeld over 3 veldjes van 12 minuten in een willekeurig team met iedere keer een andere samenstelling. Als team kon je voor een gewonnen wedstrijd 3 punten plus het aantal gescoorde halen en voor een gelijkspel 1 punt en het aantal gescoorde goals. Als je verloor kreeg je toch het aantal gescoorde goals als punten. Hierdoor kon je in elke wedstrijd punten scoren en was het voor iedereen mogelijk om uiteindelijk in de prijzen te vallen. Gezien de inzet en de vermoeide gezichten was het een zeer geslaagde middag en kreeg iedere deelnemer aan het einde van het toernooi een herinneringsmedaille en was er voor de eerste 4 een kleine trofee.

1ste: Tobias van der Molen

2de: Arjan Polman

3de: Sam Pals

4de: Boy Vogelaar en josey Douma.

Wij als organisatie willen nogmaals alle deelnemers en niet te vergeten onze altijd vriendelijke en gezellige assistent Ivar Middeljans bedanken voor hun bijdrage aan deze ook voor ons geslaagd toernooi.

Met sportieve voetbal groet,

Jean Paul, Bart en Roy.