Binnen SVM ontvangen alle leden sportkleding, bestaande uit een shirt en een broekje. Afhankelijk van de sponsor kan het tenue worden uitgebreid met trainingspak en/of sporttas.

Het tenue van SVM bestaat uit: Wit shirt met groene band verticaal over het tenue, groene broek en groene sokken met witte band.

Voetbalsokken zijn verkrijgbaar op De Punt (€10,- per paar). Het dragen van cheenbeschermers is verplicht.
Keeperhandschoenen kunnen na overleg met de jeugdcoördinator/ bestuurslid technische zaken, één maal per seizoen worden vergoed. Na inleveren van de kassabon, voorzien van naam, team en bankrekeningnummer bij de penningmeester wordt de vergoeding uitbetaald.
Voor senioren, JO19- JO17 en JO15 kan maximaal €75,-- terug ontvangen worden.
Voor de pupillen worden de keeperhandschoenen centraal ingekocht.
Voetbalschoenen en scheenbeschermers dienen door de leden zelf te worden aangeschaft. Kleding en materiaal dienen zorgvuldig te worden behandeld. De kleding is eigendom van sponsor en/of vereniging.

In veel gevallen zal aan de spelers of de ouders/verzorgers gevraagd worden de kleding te wassen. SVP binnenstebuiten wassen op 40 C, alleen bij erg smerige kleding op 60C, nooit in de droger!

Zie webshop

Ten aanzien van het materiaal de volgende opmerkingen:
  • Ballen zorgvuldig behandelen.
  • Zijn er ballen zoek dan weer opzoeken.
  • Traningsmateriaal na de training gezamenlijk opruimen en opbergenin de daarvoor bestemde ruimte.

Bestuurslid facilitaire zaken Hilda Kootstra 06.54285320

Beheer materiaal/Kleding Gerrit Bultman 06.11324074.