Beleidsplan SVM voetbal

7 november 2018 08:37
Beste Voetbalvrienden

Zoals beloofd tijdens de Jaarvergadering van de Voetbalafdeling, zijn we begonnen het Beleidsplan van SVM Voetbal te herschrijven. We hebben een brede commissie samengesteld waarmee we de komende tijd (2019 – 2024) het oude beleidsplan door zullen spreken om er een gezamenlijke nieuwe richting aan te geven.

Onderwerpen die binnen het beleidsplan aan de orde komen zijn: de doelstellingen van de vereniging, waarden en normen, het communicatieplan, het technische beleid en het evenwicht tussen plezier en prestatie. Mocht het lastig zijn hierover een beeld te vormen dan is het huidige beleidsplan (tot 2019) te vinden op de website van SVM Voetbal.

De commissie bestaat uit de volgende personen; Jelmar Halma, Myrthe Hilderink, Harco Christiaans, Robbie de Boer, Annemieke Wagenaar en ondergetekende. Mochten jullie, als betrokken voetballiefhebbers, een mening hebben over het beleid van onze voetbal vereniging dan horen we dat graag. Spreek de komende weken gerust een van de genoemde personen aan zodat we ook jouw mening mee kunnen wegen.

Onze voorkeur gaat er naar uit om nu met iedereen de discussie te voeren zodat we, als het plan eenmaal klaar is, samen de ingeslagen weg kunnen bewandelen. Ons beleidsplan zal dan ook een compromis zijn van vele meningen waarmee we samen richting willen geven aan onze vereniging voor de komende jaren.

Namens SVM Voetbal,

Wim van Diepen