Contributie SVM Voetbal

15 april 2020 08:29 Beste leden van onze afdeling SVM Voetbal,

Zoals jullie de laatste weken hebben kunnen vernemen van ons kabinet en de KNVB zijn voor de rest van dit seizoen (2019/2020) alle wedstrijden afgelast als maatregel om het corona-virus te bestrijden. In ieder geval tot deze zomervakantie blijven de velden gesloten voor wedstrijden. Of we voor de zomervakantie nog kunnen/mogen trainen zal in een later stadium blijken. Tevens hebben het kabinet en de KNVB iedereen opgeroepen om, indien mogelijk, de contributie van sportverenigingen te blijven betalen, om te voorkomen dat deze in de problemen komen. Het gezamenlijke standpunt vanuit de sport – en dus ook de KNVB – is dat we de kosten die we met z’n allen maken ook zoveel mogelijk met z’n allen dragen. Eerder riep ook minister Koolmees van Sociale Zaken en Werkgelegenheid mensen op hun verantwoordelijkheid te nemen en (sport)abonnementen te blijven betalen.

Het voetbal bestuur vraagt daarom uw begrip dat wij doorgaan met het incasseren van de contributie, ook al is de competitie beëindigd.

De kosten lopen namelijk voor een groot gedeelte door. Ook missen we opbrengsten uit de omzet van de Punt. Het doorlopen van kosten en het missen van opbrengsten zal een stevige aderlating zijn voor onze financiële positie. We staan dus met elkaar voor grote uitdagingen en we willen dan ook een beroep doen op ieders solidariteit. Op deze manier dragen we met zijn allen bij aan de continuïteit van de club zodat we, zodra de situatie het toelaat, weer terecht kunnen op de velden.

Mocht het voor u persoonlijk problemen opleveren om uw bijdrage te betalen, neem dan gerust contact op met de penningmeester. Email: penningmeester@svmvoetbal.nl

Het bestuur van SVM Voetbal