LEVEL 1 UITZENDBUREAU” TALENTENTOERNOOI

“LEVEL 1 UITZENDBUREAU” TALENTENTOERNOOI

22 JUNI 2019 – 23e editie

Sterke regionale deelname

Zaterdag 22 juni as. wordt op sportpark “De Punt” weer het jaarlijkse talententoernooi gehouden. Sinds 1995 organiseert S.V.M. dit toernooi. Deelnemende verenigingen moeten op dit toernooi een elftal laten meespelen waarvan de spelers niet ouder zijn dan 23 jaar. Vaak zijn deze teams een mix van eerste elftal spelers en beloften uit de A- teams.

De organisatie nodigt een aantal teams uit de omgeving uit en ook wordt er altijd geprobeerd om een “aansprekende” vereniging deel te laten nemen. Op de erelijst van dit toernooi staan onder andere S.C. Spakenburg, S.V. Lelystad, C.J.V.V. Amersfoort, S.V. Urk en Flevoboys.

De deelnemers van dit jaar zijn o.a. polderclubs; RKO, SV Ens en Creil – Bant. Ook hebben VV ODV, VV Hardegarijp, Delfstrahuizen en SV Veno hun medewerking toegezegd en natuurlijk doet het team van S.V.M. mee. De ploegen spelen eerst in twee poules een halve competitie en uiteindelijk zullen ze via kruisfinales bepalen wie de winnaar zal worden. Voorafgaand aan de wedstrijden wordt de poule-indeling d.m.v. loting bepaald.

De aanvang van het toernooi is om 10.00 uur en de finalewedstrijd zal rond 14.45 uur starten. De prijsuitreiking van het TALENTENTOERNOOI is meteen na afloop van de finale.

Tijdens het toernooi wordt ook gestreden om een sportiviteitprijs en een deskundige jury bepaalt welke speler de “beloftenprijs” in ontvangst mag nemen.

De organisatie hoopt op een sportief en gezellig toernooi en rekent op grote publieke belangstelling.