• Zaterdag 18 mei 2019 aanvang 14.30h
    SC lutten - Svm 1

• Zaterdag 18 mei 2019 aanvang 14.30h
    Fitboys - Svm 1

Mededeling van Bestuur en Technische Commissie.

20 maart 2019 08:20 Mededeling van Bestuur en Technische Commissie.

Via deze weg willen wij jullie allemaal in een keer tegelijk op de hoogte brengen van het stoppen van de Technische commissie (TC) per einde seizoen. Maandagavond hebben wij de leden van het Bestuur en de TC samen gezeten en het afgelopen jaar doorgenomen.

Voor het bestuur komt het onverwacht dat de TC stopt, natuurlijk weten wij met zijn allen dat deelname aan de TC niet een lichte functie betreft en dat de heren sterk in de schoenen dienen te staan is ook bekend. Maar het lijkt er soms erg sterk op dat ook hier de beste stuurlui aan wal staan als het commentaar, gedaan door ons allemaal met een groen hart en door emotie ingegeven, wordt doorgenomen. Dit willen wij jullie niet onthouden daar wij het enorm betreuren dat de TC stopt, deze TC heeft een nieuwe koers gegeven aan de technische commissie en dat met veel inzet gedaan. Naast het feit dat wij met zijn allen eerst zouden moeten denken alvorens te spreken heeft het Bestuur ook een kritische noot aan zichzelf waar wij zeker van dienen te leren, communicatie is een maar dezelfde taal spreken is twee en daarmee begrip hebben voor elkaar. Wij draaien met zijn allen veel uren maar doen dat ook voor SVM maar zeker niet minder voor ons plezier.

Samen met TC kijken wij terug op een geslaagde sollicitatie procedure, SVM1 heeft voor volgend seizoen de trainer gevonden die bij allen goed ligt. De afgevaardigden van SVM1 hebben daar een groot deel aan bijgedragen, waarvoor onze dank. Maar tijdens zo’n procedure blijkt misvatting over de procedure tot emotie te kunnen leiden en soms harder uitgesproken wordt dan bedoeld.

De heren van de technische commissie maken het seizoen af, zij zullen de teams nog een laatste keer indelen, dit weer in overleg met bestuur en jeugdcommissie. Momenteel zijn zij druk bezig met de trainerevaluatie gesprekken, en stellen zich de vraag: Volgen wij het uitgezette pad in onze opleiding en hoe zien wij dat terug bij onze teams in de nieuwe indeling van de tweede helft van de competitie?

Uitgesproken is dat wij de leden van de TC nog lange tijd op de Punt zullen zien en wellicht ook in een andere functie daar zij zeker een groen hart hebben.

Namens het bestuur.