Nieuwe hoofd Jeugd Opleiding SVM

14 mei 2020 08:13 Wie is de nieuwe Hoofd Opleidingen respectievelijk Hoofdtrainer / Coach  met supervisie over de Jeugdsectie  bij SVM - Voetbal  in het seizoen 2020 - 2021 ?

Hallo sportvrienden van SVM - Voetbal, mijn naam is  Rob Ton, ik ben geboren in Hilversum, getrouwd met Marion (Verpleegkundige UMCG) en wij hebben 1 zoon Michael (Fysiotherapeut) en wonen alweer 19 jaar met heel veel plezier in het Flevolandse Dronten.

ik ben dit seizoen zowel Hoofdtrainer / Coach - Dames 1 als Hoofd Opleidingen bij v.v. De Blesse.

Al  vele jaren ben ik als Trainer / Coach werkzaam in het amateurvoetbal waarbij ik naast Hoofdtrainer / Coach bij 4e -,  3e - en 2e Klassers KNVB  tevens veel belofteteams getraind en gecoacht heb op Hoofdklasse - en Divisie-niveau.

Ook heb ik bij toenmalige Hoofdklassers DOS Kampen en W.H.C. Wezep nog enkele jaren als Hersteltrainer gewerkt.

En wat zijn dan wel mijn persoonlijke achtergronden  als voetballer?

In totaal heb ik 23 jaar gevoetbald in het Westen van het land, want ik ben dus geboren en getogen in het Gooi.

Ooit begonnen in de jeugd van v.v. De Zebra’s in Hilversum, vervolgens via scouting toentertijd door

1e Divisionist en BVO-er FC Hilversum selectiespeler geworden in de Betaalde Jeugdcompetitie.

Later tijdens mijn trainersopleiding Oefenmeester 3 en 2  (Uefa - C en B) als 1e elftalspeler “afgebouwd” bij toenmalige zaterdag 3e Klasser v.v. Hoogerheide in Hilversum en zondag 4e Klasser LFC Laren waar ik vervolgens tevens 4 jaar Hoofdtrainer ben geweest.

Vorig jaar heb ik ter verlenging van mijn licentie tot 2023 opnieuw alle bijscholingstrajecten gevolgd.

Vanaf het aanstaande voetbalseizoen 2020 - 2021 ben ik dus bij SVM - Voetbal het nieuwe Hoofd Opleidingen respectievelijk Hoofdtrainer / Coach met supervisie over de volledige jeugdsectie.

Dit betekent dat ik mij binnen de vereniging ga inzetten als sturende kracht op het gebied van begeleiden, coachen en bijscholen van onze Jeugdtrainers.

Ook ga ik maandelijks digitaal aanvullende oefenstof bij de jeugdtrainers  aanbieden , maar deze oefenstof ook wekelijks presenteren d.m.v. clinics  op de trainingsavonden van de jeugdteams.

Het nieuwe seizoen wil ik dan ook ter kennismaking starten met een trainingsdag voor de volledige jeugd waarbij ik die dag graag gebruik wil maken van de assistentie van onze jeugdtrainers en leiders.

Maar op dit onderwerp kom ik uiteraard in de loop van de komende maanden nog terug.

Op dit moment  wens ik een iedereen uiteraard heel veel goede gezondheid toe en vanzelfsprekend sterkte in de persoonlijke verwerking van die vervelende corona crisis.

Laten we hopen dat we medio augustus weer “normaal”met elkaar om kunnen gaan en vanaf dat moment een prettige opstart kunnen maken van het nieuwe voetbalseizoen 2020 - 2021.

Het ga jullie goed en tot ziens op enig moment.

Met sportieve groeten,

Rob Ton